Laguna Ljubljana mestna plaža je čudovit prostor za organiziranje piknika za večje in manjše družbe. Piknik prostor sprejme do 700 ljudi, na travnate ter ob-bazenske površine postavimo zložljive mize in klopi. V primeru slabega vremena je na voljo tudi šotor, ki sprejme do 200 ljudi ter zimski vrt, ki sprejme do 250 ljudi.

HRANA IN PIJAČA

Pripravimo vam več vrst mesa na žaru (med njimi: čevapčiči, pleskavice, vratovina, klobase, hrenovke, pečene perutničke), pečeno zelenjavo (malancani, bučke, paprike), svežo zelenjavo (paprika, čebula, paradižnik), priloge (gorčica, ajvar), pečen krompir, kruh. Postrežemo vam tudi pijačo (rdeče in belo vino, pivo, brezalkoholne pijače – ledeni čaj, jabolčni sok, pomarančni sok, cola, oranžada, voda).

Jedi in pijača so na voljo samopostrežno, na voljo pa je tudi natakar. Hrana se pripravlja pred gosti sproti in se servira v grelnih posodah. Ker je piknik prostor v sklopu bazena, se zaradi varnosti uporablja plastični jedilni pribor ter kozarci.

V ponudbo je vključena tudi uporaba bazena, igranje košarke na zunanjem igrišču ter uporaba mize za namizni tenis.

CENA

5 urno druženje z vključeno hrano in pijačo … 32,00€ na osebo

7 urno druženje z vključeno hrano in pijačo … 40,00€ na osebo

Končno čiščenje ... 60,00€

DODATNA PONUDBA

Osnovno ponudbo lahko prilagodimo vašim željam (»wellcome drink«, širši izbor hrane…)

 

Ponujamo tudi igrišča za odbojko na mivki.

Možnost igranja ročnega nogometa za 100,00€ (neomejeno več ur). Možnost najema športne dvorane za igranje košarke.

Parkiranje je brezplačno, tudi za avtobuse.

 

V sodelovanju z agencijami vam pripravimo animacijski program po vaših željah.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonskih številkah: 01 589 01 39,  gsm: 051 348 994, lahko pa nam  tudi pište  na info@gpl.si ali gaja.kobav@gpl.si


Piknik 8 Piknik 9  

Strani:  « Prejšnja   1 2